About ARTBYHAIR

Intr-o zi eram in mare cautare despre povestea tunsorii, considerand ca nu am suficienta informatie. Astfel am descoperit ca multa lume cauta informatie,pune intrebari dar exista putine resurse in limba romana despre acest subiect.Materialele sunt putine si sarace.Asa ca m-am decis sa impartasesc cu cei interesati si dornici de informatie din cunostintele mele.In special ma adresez celor care intra pe drumul acestei profesii dar si celor care doresc sa fie informati in ale coaforului.

Astfel scriu despre pasiunea in ale hairdressingului, stylingului sau ale coaforului . Pictorul isi vede tabloul pe peretele unui muzeu,sculptorul isi vede lucrarea expusa intr-o piateta sau parc iar noi coaforii o vedem umblind pe strada,este o opera pe care o putem modela sau modifica la urmatoarea vizita a clientei/ului. Noi cream forma si culoarea  pe care o dorim sau o consideram potrivita dar din urmatoarea zi totul depinde de educarea ochiului clientei si perceptia ei asupra formei ,trasaturilor si contextului in care o poarta. Noi cream o opera in miscare si posibila transformare,de aceea este atit de atractiva si pasionala aceasta profesie.

coco2

11 responses to “About ARTBYHAIR

    • Thank you,too.I visited your page I browsed a bit and I saw some posts of you speak to me.So I take my courage I need some days of your page.Thanks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s